Plaza Andorra

Projectes de la Fundació Plaza Terra Viva

Per | 14 September, 2023 | 0 comentaris

La Fundació Plaza Terra Viva neix amb l’objectiu de crear impactes positius duradors en la gent, la fauna i la flora de Begur (Girona).

En aquest article, parlarem dels tres projectes en els quals la Fundació ha decidit centrar els seus esforços en els últims i propers mesos. Estem emocionats de compartir aquests projectes, que representen el nostre compromís continu amb el desenvolupament sostenible i la millora de la qualitat de vida de les comunitats locals.

 

Construcció d’un llaut elèctric sense barreres

La construcció d’un llaut elèctric sense barreres és un projecte emocionant dut a terme per un col·laborador de Talaia Plaza EcoResort. Aquest projecte té com a objectiu permetre que les persones amb diversitat funcional i/o discapacitats físiques puguin gaudir d’activitats aquàtiques i teràpies de mar en un vaixell totalment sostenible. A més, aquest llaut elèctric sense barreres fomenta els valors de sostenibilitat i inclusió social en respectar el medi ambient. És un emocionant projecte per fer que el mar sigui accessible per a tothom.

 

 

Acord de col·laboració entre la Fundació Plaza Terra Viva i l’Organització Tramuntana per a la inclusió social

La Fundació Plaza Terra Viva i l’Organització Tramuntana s’han unit per fomentar la inclusió social i promoure l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social a la Costa Brava. La Fundació actua com a nexe d’unió entre Talaia Plaza EcoResort i Tramuntana per a la contractació de persones en programes d’inserció laboral. A més, Tramuntana cedeix els seus espais per a activitats i formació. La col·laboració també inclou visites culturals i tallers per als clients de l’EcoResort, sensibilitzant-los cap a la diversitat i integració social. Aquesta col·laboració té com a objectiu millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables a la Costa Brava.

 

Projecte de Reforestació de la flora autòctona dins de Talaia Plaza EcoResort

La Fundació té com a objectiu la conservació i millora de la fauna i flora de l’àrea de Sa Riera a Begur, coneguda per la seva riquesa natural. La fauna inclou espècies autòctones com l’eriçó, el teixó, el guilla i diverses aus com el falcó i el xoriguer. També habiten a la zona animals aquàtics com la llobina i el mero. D’altra banda, la flora de la zona està composta per una gran varietat d’espècies com el pi, la surera, el moixern i el ginebró. La Fundació ha iniciat un projecte de reforestació a Talaia Plaza EcoResort amb espècies autòctones i es realitzaran esdeveniments i activitats per recaptar fons. A més, es realitzarà un seguiment i estudi de la fauna i flora per prendre mesures específiques per a la seva conservació i millora. Uneix-te a la iniciativa per preservar la natura de la Costa Brava!

 

 

Aquests són alguns exemples dels projectes en els quals estem treballant per promoure el desenvolupament sostenible i millorar la qualitat de vida en les comunitats locals. A la Fundació Plaza Terra Viva, estem compromesos amb la nostra missió de fomentar un futur més sostenible per a tothom.

Categories: blog

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb*

*

(Español)