Plaza Andorra

Neix la Fundació Plaza Terra Viva

Per | 16 August, 2023 | 0 comentaris

La Fundació Plaza Terra Viva esforça per millorar les condicions socials, culturals, econòmiques i ambientals de Begur, un petit poble situat a Catalunya, Espanya. A Terra Viva creiem en el poder de la col·laboració i la innovació per impulsar el desenvolupament sostenible i protegir els recursos naturals que fan que la nostra comunitat sigui única. El nostre objectiu és crear impactes positius duradors en la gent, la fauna i la flora d’aquesta regió.

 

La nostra essència

Creiem que la natura, la cultura i les persones estan interconnectades i són interdependents. Ens esforcem per un futur sostenible on el desenvolupament econòmic s’equilibri amb la preservació ecològica, la justícia social i la diversitat cultural. La nostra essència es reflecteix en el nostre compromís amb la participació comunitària, l’educació i la col·laboració amb organitzacions afins.

 

La nostra promesa

Des de Terra Viva ens comprometem a treballar incansablement per la millora de les condicions socials, la fauna i la flora de Begur. La nostra fundació brinda suport a les comunitats locals, organismes governamentals i organitzacions ecològiques per crear una regió més verda i justa. El nostre objectiu és fomentar una cultura sostenible de col·laboració local i desenvolupament amb l’ajuda de la última tecnologia, coneixement expert i enfocaments innovadors.

 

La nostra personalitat

La personalitat de la Fundació és optimista, propera, fiable i innovadora. Creiem en generar confiança i fomentar relacions sòlides amb els nostres grups d’interès, com residents, organitzacions turístiques, agències governamentals i organitzacions sostenibles. El nostre objectiu és fomentar un sentiment d’orgull, col·laboració i propietat en la preservació del patrimoni, la cultura i la biodiversitat únics de Begur.

 

La nostra veu

Terra Viva és apassionada, inspiradora, educativa i pràctica. Comunicem activament els nostres valors a la comunitat a través de diferents mitjans, com xarxes socials, butlletins i esdeveniments públics. El nostre enfocament està en l’educació, la col·laboració i el compromís de la comunitat mitjançant la promoció de pràctiques sostenibles, productes d’origen local i el desenvolupament de recursos ecològics.

 

El nostre missatge

El nostre missatge està impulsat per un conjunt de valors fonamentals, que inclouen:

Sostenibilitat i preservació del medi ambient: Ens esforcem per aconseguir un futur sostenible mitjançant la preservació dels recursos naturals que fan que la nostra regió sigui única.

Distribució justa de recursos i oportunitats:  El nostre enfocament està en crear accés a recursos i oportunitats per a tots els membres de la comunitat per assegurar una distribució justa de riquesa, coneixement i beneficis.

Compromís amb la comunitat i desenvolupament social: Creiem que les persones són la clau per al èxit del desenvolupament sostenible. D’aquesta manera, fomentem la col·laboració local i el desenvolupament social.

Preservació i diversitat cultural: El nostre objectiu és preservar el divers patrimoni cultural de Begur mitjançant la promoció de diversos esdeveniments culturals.

Pràctiques educatives i innovadores: utilitzem activament pràctiques innovadores i educatives per promoure el desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient.

 

En definitiva, ens constituïm sobre la base de la sostenibilitat, la participació comunitària i les pràctiques innovadores. El nostre únic fi és crear un futur més sostenible i equitatiu per Begur inspirant, educant i comprometent-nos amb les parts interessades de la comunitat. La personalitat de la nostra marca representa el nostre valor per a la col·laboració, l’optimisme, la fiabilitat i la innovació. En última instància, el nostre objectiu és ajudar a crear una comunitat més habitable i vibrant que valori la preservació del medi ambient i el desenvolupament social.

 

Categories: blog

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb*

*

(Español)